E-post:Kontakta nu      fasta:+86 13395512510

Idrottsintensitets knäskydd, bergklättring utomhus, cykling, fitness, basketboll, knähund, benskydd, sport, tillverkare av skyddsutrustning i grossistledet

Släpp tid: 2020-05-09 17:04:11    träffar: 15

Bra knäskydd: Denna knäskål är 50% tjockare och 100% starkare än en knäskål för konkurrent\935;39;s knäskål, som ger dig en god benstabilitet.Du kommer inte att försöka använda den i fara.Vi erbjuder en återbetalning och en livstidsgaranti.

Öppna knästöd: den förstärkande ringen runt den öppna EVA-plattan hjälper till att stabilisera knäet och lindra trycket och trycket på knäbenen * Kvinnliga *, knäben, ACL, PCL, LCL- och MCL-ligament.

Stark och andningsbar: tillverkad av högpresterande perforerad neopren, ger dig hårdare komprimeringseffekt, starkare stöd och högre permeabilitet; det ytterligare inre skalet Coolmax bidrar till att absorbera fukt och avdunsta svett och håller knät torrt och bekvämt.

Den är bunden med silikonelastiska band för att ytterligare förbättra bromsmotståndet och stabiliteten, vilket är mycket lämpligt för löpning, hoppning, basket, tennis, fotboll och andra sport och övningar.

En storlek passar de flesta människor: utformad för två ben; en storlek passar knäna med en omkrets av 31.75cm - 48.26cm, som ger * gott stöd till män, kvinnor och ungdomar.


Rekommendera för dig

2024 Qi'an e-commerce Firm Alla rättigheter förbehållna.
Qi'an e-commerce Firm