E-post:Kontakta nu      fasta:+86 13395512510

Runda idrottspannband, svettabsorptionsband, antiskid- och antiperspiranthuvudsband, yoga hårband, tennis sports band, gränsöverskridande utrustning

Släpp tid: 2020-05-09 10:33:11    träffar: 4

Förhindra svetten från att komma in i ögonen och hålla den på plats: de övre och nedre delarna av pannbandet är konstruerade för att förhindra att svetten faller från huvudet till ögonen, och det dubbla antisketna kiselbandet kan behålla svettbandet.Det högvärdiga elastiska tyget kan ge en känsla av ventilation och snabb torkning, inte för tätt eller för löst.

En storlek och en lätt vikt: tillverkad av högelastiska och miljövänliga material (78% nylon + 15% polyester + 7% spandex + kiselgel), en storlek (9.4 tum långa* 2.2 tum bred) är lämplig för de flesta huvuden, vilket är mycket bekvämt för sportfläktar.Dessutom kan pannbandet vikas in i en liten storlek som kan läggas i fickan, ryggsäcken eller resväskan.

7 typer av färgblandning, matchning och olika sätt att bära: olika färger för att anpassa sig till olika humör, spel, frisyr eller klädstil, som representerar modelivet.Armbandet, hårbandet eller hårbandet kan avlägsnas inom en sekund.Det finns tre kombinationer att välja mellan: 1- paket, 2- paket och 7- paket.

Ett brett spektrum av användningsområden, utmärkta gåvor: Idrottsband är mycket lämpligt för daglig utomhusverksamhet.Som yoga, dans, promenader, löpning, fotvandring, boxning, motion, cykling, fiske, golf, sport, fitness, basketboll, fotboll, volleyboll, tennis, gym osv. Det och35;39;är en stor gåva för dig att dela vårt pannband med din familj, vänner och kolleger.


Rekommendera för dig

2024 Qi'an e-commerce Firm Alla rättigheter förbehållna.
Qi'an e-commerce Firm