E-post:Kontakta nu      fasta:+86 13395512510

Tillverkare\\\\\\ direkt s äljer silikons rehabiliteringsklubbe, stretch yoga, fitness massage, single ball muskel, avslappnande plantar fascial ball

Släpp tid: 2020-05-07 11:05:37    träffar: 5

Få en omedelbar smärtlindring, speciellt utformad för att släppa ut trånga och obekväma muskler, minska spänningen, öka blodcirkulationen och avlägsna toxiner.

Lämplig för både män och kvinnor som går på gym, sportentusiast och människor som återhämtar sig från eller försöker förhindra påfrestningar och skador.

1,Omedelbara fördelar: Självmyofoscisk frisättning eliminerar muskelknutor och spänningar.Massera lacrosselbollar lindrar ömma muskler för att föryngra och vitalisera alla delar av kroppen.

2,Lätt att använda: Luta dig bara mot massagebollen och använd din egen kroppsvikt och tyngdkraft för att lindra muskelknutor och spänningar.

3,Massage Anyowher&\93511;: Perfekt för användning när man sitter på en stol, ligger i sängen, på golvet eller på en yoga mat.Använd dem hemma, på kontoret eller på gymmet.Liten, bärbar och lätt att ta med på en resa.

 


Rekommendera för dig

2024 Qi'an e-commerce Firm Alla rättigheter förbehållna.
Qi'an e-commerce Firm