E-post:Kontakta nu      fasta:+86 13395512510

Lyft halva fingerhandskar mäns sport- och fitnessutrustning utomhuscykling cykelhandskar taktisk snabb försäljning utrikeshandel

Släpp tid: 2020-05-11 09:26:28    träffar: 11

multifunktion] Fisi-handskar är mycket lämpliga för tonåringar, män och kvinnor. Lämplig för kondition, viktlyft, pull-up, träning, konditionsträning, rodd, cykling, motorcykelkörning, bergsbestigning, cykling och löpning.

uppgraderingsdesign] Fisi-träningshandskar har uppgraderats. Till skillnad från andra vanliga handskar är Fisi-handskar tillverkade av mikrofiber och Lycra, med bättre material. Utformningen av fitnesshandskar är i linje med den mänskliga handens form, och handflatan har en stötdämpare, vilket kan förbättra handskarnas chockmotstånd och ge ett starkt grepp. Skridskydd mot skridskydd för att skydda händerna mot hårbotten och förorening. Klicka på fingertopparna för enkel borttagning.

öka skyddet] fullt handskydd, tjockare dyna dämpar inverkan av sporttäckan. Handremmen fungerar som en stressavlastning för att öka din styrka och justera tätheten på dina handskar.

storlekstabell] innan du köper, använd storlekstabellen: enligt vårt storlekstabell mäts denna storlek av handflatens omkrets, vilket är lämpligt för de flesta kunder. Om du emellertid är mellan två storlekar eller har en tjock handflata, välj en större storlek.

 


Rekommendera för dig

2024 Qi'an e-commerce Firm Alla rättigheter förbehållna.
Qi'an e-commerce Firm